Trädgårdstips

Att skapa och underhålla trädgården är ibland ett ganska rogivande men knivigt jobb. Vi har över 65 års erfarenhet av planering, uppbyggnad och underhåll inom området trädgård! Vi vet (nästan) allt om blommor, växter och träd! Vi ger dig massor av tips och råd i våra artiklar!

Aktuellt just nu

 • org:/banners-teasers/Garden Tips/Thumbnails/snoeien-100.jpg

  Det finns många fördelar med att beskära på sommaren – det kan göras i flera omgångar ända fram tills i slutet av augusti. Vi rekommenderar beskärning i torrt väder så att snittet torkar upp fortare och läker bättre.

 • org:/banners-teasers/Garden Tips/Thumbnails/zomer.jpg

  I augusti månad är det fortfarande många som har semester, framför allt ute i övriga Europa, så ta dig tid att besöka några allmänna trädgårdar. Du kommer inte bara att njuta av att se andra människors arbete, utan du kommer också att hitta tips och idéer som passar i din egen trädgård, oavsett hur stor eller liten den är. Håll koll på de vanliga trädgårdssysslorna, och se till att de inte hopar sig. September är en mycket livligare tid för trädgårdsmästaren, så i augusti kan du ännu njuta av lugnet.

 • org:/banners-teasers/Garden Tips/Thumbnails/snoeien2.JPG

  Beskärning är ett viktigt sätt att förbättra tillväxten och blomningen hos träd och buskar. Att beskära vid fel tidpunkt kan ge en negativ effekt. Vi nämner därför bara träd och buskar som går att beskära i augusti månad.

 • Augusti är en vacker månad då vi också kan förvänta oss fint väder. Detta låter oss få några viktiga arbeten gjorda, såsom till exempel beskärning.

 • Förutom att njuta av dina trädgårdsväxter kan du också njuta av dina inomhusväxter denna månad. Ge ditt vardagsrum lite färg genom att plocka några av dina favoritblommor från.

 • Den här sommarmånaden är trädgården full av festliga färger och dofter. Trädgården eller balkongen tjänar som ett uterum där du kan njuta i fulla drag av långa varma kvällar. Medan mulna dagar är perfekta för att ta itu med småsysslor som förlänger rikedomen av blommor.

 • Den här sommarmånaden är trädgården full av festliga färger och dofter. Trädgården eller balkongen tjänar som ett uterum där du kan njuta i fulla drag av långa varma kvällar. Medan mulna dagar är perfekta för att ta itu med småsysslor som förlänger rikedomen av blommor.

 • Augusti är en perfekt månad att bara njuta av din damm, det krävs mycket lite underhåll under den här perioden. Så sätt dig ner vid dammen och slappna av.

 • org:/banners-teasers/Garden Tips/Thumbnails/geurtuin-tumbnail.jpg

  Augusti är en utmärkt månad för att skörda. Njut av dina egenodlade, delikata färska frukter och grönsaker. Se till att du skörda dem medan de fortfarande är fräscha och krispiga. Smaken är alltid så mycket bättre då.

Specialpris
Hyacinter Mix
50% på din 2:a förpackning

från 154,00 kr