Trädgårdstips

Att skapa och underhålla trädgården är ibland ett ganska rogivande men knivigt jobb. Vi har över 65 års erfarenhet av planering, uppbyggnad och underhåll inom området trädgård! Vi vet (nästan) allt om blommor, växter och träd! Vi ger dig massor av tips och råd i våra artiklar!

Aktuellt just nu

  • org:/banners-teasers/Garden Tips/Thumbnails/snoeien-100.jpg

    Det finns många fördelar med att beskära på sommaren – det kan göras i flera omgångar ända fram tills i slutet av augusti. Vi rekommenderar beskärning i torrt väder så att snittet torkar upp fortare och läker bättre.

  • org:/banners-teasers/Garden Tips/Thumbnails/tuin.jpg

    Många människor tar endast hänsyn till växterna och blommorna när de ser över sin trädgård. Men det finns många fler faktorer som bidrar till en trevlig atmosfär utomhus. Detta kan vara en självklarhet, men eftersom dessa oftast är minst benägna att förändras, bortser vi många gånger ifrån dem. Januari är en lugn månad för trädgårdsmästare, så den här tiden är perfekt för att ägna uppmärksamhet åt dessa aspekter, eftersom vissa objekt kan vara i behov av underhåll eller reparation. En mild vinterdag är idealisk för lättare sysslor. Detta ger dig också möjlighet att njuta lite av den friska luften utomhus.

  • org:/banners-teasers/Garden Tips/Thumbnails/snoeien2.JPG

    Beskärning är ett viktigt sätt att förbättra tillväxten och blomningen hos träd och buskar. Att beskära vid fel tidpunkt kan ge en negativ effekt. Vi nämner därför bara träd och buskar som går att beskära i augusti månad.

  • Augusti är en perfekt månad att bara njuta av din damm, det krävs mycket lite underhåll under den här perioden. Så sätt dig ner vid dammen och slappna av.

Specialpris
Tulpaner 'Exquisit’
50% på din 2:a förpackning

från 124,00 kr