Trädgårdstips

Att skapa och underhålla trädgården är ibland ett ganska rogivande men knivigt jobb. Vi har över 65 års erfarenhet av planering, uppbyggnad och underhåll inom området trädgård! Vi vet (nästan) allt om blommor, växter och träd! Vi ger dig massor av tips och råd i våra artiklar!

Aktuellt just nu

  • org:/banners-teasers/Garden Tips/Thumbnails/kuipplant.jpg

    Våren närmar sig och trädgårdar och balkonger får snart liv igen. Detta är månaden då man åter är fullt sysselsatt, plantera nya krukväxter eller plantera om dina gamla, men sätt inte ut dem ännu, risken för frost är ännu överhängande och in norr är det fortfarande vinter.

  • org:/banners-teasers/Garden Tips/Thumbnails/snoeien2.JPG

    Beskärning är ett viktigt sätt att förbättra tillväxten och blomningen hos träd och buskar. Att beskära vid fel tidpunkt kan ge en negativ effekt. Vi nämner därför bara träd och buskar som går att beskära i mars månad.

  • De första vårtecknen syns nu tydligt till glädje för alla trädgårdsentusiaster. Det krävs mycket arbete för att förbereda din trädgård inför kommande trädgårdssäsong och om temperaturen tillåter kan du nu börja förbereda din gräsmatta inför kommande växtsäsong.

Specialpris
Trädgårdsfresior Mix
50% på din 2:a förpackning

från 95,00 kr