Trädgårdstips

Att skapa och underhålla trädgården är ibland ett ganska rogivande men knivigt jobb. Vi har över 65 års erfarenhet av planering, uppbyggnad och underhåll inom området trädgård! Vi vet (nästan) allt om blommor, växter och träd! Vi ger dig massor av tips och råd i våra artiklar!

Aktuellt just nu

  • För att hålla din gräsmatta vacker och friskt grön är det viktigt att ta hand om alla sjuka eller kala fläckar. Lägg på ny jord och så nya gräsfrön. Klipp gräset en gång i veckan! Gödsla, lufta eller riva bort mossa är andra saker du kan göra för att underhålla din gräsmatta i maj.

  • I maj månad kan du göra en hel del för din damm. Om du vill plantera nya växter är det här en utmärkt tidpunkt.

  • org:/banners-teasers/Garden Tips/Thumbnails/snoeien-100.jpg

    Beskärning är ett viktigt sätt att förbättra tillväxten och blomningen hos träd och buskar. Att beskära vid fel tidpunkt kan ge en negativ effekt. Vi nämner därför bara träd och buskar som går att beskära i maj månad.

  • org:/banners-teasers/Garden Tips/Thumbnails/geurtuin-tumbnail.jpg

    I början av maj är det dags att förbereda jorden i köksträdgården och tillsätta näring innan du sår dina grönsaksfrön. I maj månad kan du så sommargrönsaker och kryddörter som till exempel purjolök, persilja, broccoli, sallad, morötter, bönor, cikoria, körvel, rädisor, rotselleri, endiver, rödbetor och kinakål.

  • Maj månad kännetecknas av nytt liv och riklig blomning. Våren är nu i full gång, du kan njuta av soliga dagar i din trädgård eller på din balkong och beundra alla vackra färger och blommor. Här är några användbara tips som hjälper dig att få ut mesta möjliga av din trädgård.