Trädgårdstips

Att skapa och underhålla trädgården är ibland ett ganska rogivande men knivigt jobb. Vi har över 65 års erfarenhet av planering, uppbyggnad och underhåll inom området trädgård! Vi vet (nästan) allt om blommor, växter och träd! Vi ger dig massor av tips och råd i våra artiklar!

Aktuellt just nu

  • org:/banners-teasers/Garden Tips/Thumbnails/dahlia.jpg

    Sensommar, och det finns mycket att njuta av och göra i din trädgård. Men du kan också njuta av det inomhus. Blommorna är vackra där de står i din trädgård, men du kan plocka vackra snittblommor i september och sätta dem i en vas, inomhus.

  • Du kan fortfarande njuta av dina växter i krukor som står utomhus under september månad. De flesta krukväxter kan ännu stå kvar ute, se bara till att ta in dem innan den första frosten sätter in.

  • Man har känt till örternas enorma värde sedan sekel. Till att börja med endast för näringsvärdet, men senare även för religiösa, kulinariska och medicinska syften.

  • Vissa fruktträd och buskar ger goda och saftiga frukter under sensommaren. September är en bra månad för att ägna sig lite extra åt dessa växter så du även nästa säsong får härlig hemodlad frukt.

  • org:/banners-teasers/Garden Tips/Thumbnails/besjes1.jpg

    I september månad ger naturen dig en försmak av hösten. De mest skiftande och underbara höstfärger kommer snart att förvandla din trädgård! Det finns massor av trädgårdsarbete att utföra under september.

Specialpris
Hyacinter Mix
50% på din 2:a förpackning

från 154,00 kr