Trädgårdstips

Att skapa och underhålla trädgården är ibland ett ganska rogivande men knivigt jobb. Vi har över 65 års erfarenhet av planering, uppbyggnad och underhåll inom området trädgård! Vi vet (nästan) allt om blommor, växter och träd! Vi ger dig massor av tips och råd i våra artiklar!

Aktuellt just nu

  • org:/banners-teasers/Garden Tips/Thumbnails/snoeien2.JPG

    Beskärning är ett viktigt sätt att förbättra tillväxten och blomningen hos träd och buskar. Att beskära vid fel tidpunkt kan ge en negativ effekt. Vi nämner därför bara träd och buskar som går att beskära i januari månad.

  • I januari finns det, speciellt om det är fint väder, mycket att glädja sig över och göra för att förbereda köksträdgården. Du kan börja så olika krydd- och grönsaksväxter, och det finns buskar och träd som kan beskäras, om vädret tillåter det.

  • org:/banners-teasers/Garden Tips/Thumbnails/tuin.jpg

    Många människor tar endast hänsyn till växterna och blommorna när de ser över sin trädgård. Men det finns många fler faktorer som bidrar till en trevlig atmosfär utomhus. Detta kan vara en självklarhet, men eftersom dessa oftast är minst benägna att förändras, bortser vi många gånger ifrån dem. Januari är en lugn månad för trädgårdsmästare, så den här tiden är perfekt för att ägna uppmärksamhet åt dessa aspekter, eftersom vissa objekt kan vara i behov av underhåll eller reparation. En mild vinterdag är idealisk för lättare sysslor. Detta ger dig också möjlighet att njuta lite av den friska luften utomhus.

  • org:/banners-teasers/Garden Tips/Thumbnails/Sneeuwklokje.jpg

    Trädgårdsarbete är inte det första som man kommer att tänka på som ett trevligt sätt att fylla fritiden med denna månad. Men det finns några trevliga sätt att pyssla med trädgården som t.ex. göra upp planer, välja växter och njuta av de första blommande växterna som Helleborus och snödroppe.

Specialpris
Hyacinter Mix

Produktinformation