Trädgårdstips

Att skapa och underhålla trädgården är ibland ett ganska rogivande men knivigt jobb. Vi har över 65 års erfarenhet av planering, uppbyggnad och underhåll inom området trädgård! Vi vet (nästan) allt om blommor, växter och träd! Vi ger dig massor av tips och råd i våra artiklar!

Aktuellt just nu

 • org:/banners-teasers/Garden Tips/Thumbnails/zomer.jpg

  Detta är en riktig sommarmånad som man framförallt bara ska njuta av. Slappna av i solen omgiven av sommarens färger och dofter. Lämna trädgårdssysslorna som kommer att förlänga blomningstiderna i trädgården eller på din balkong till en mindre solig dag.

 • Juli är en riktig sommarmånad som man helst bara ska njuta av. Koppla av i solen och glädjas åt sommarens färger och dofter och lämna alla måsten till mindre soliga dagar. Men vad ska du göra dessa mindre soliga dagar?

 • org:/banners-teasers/Garden Tips/Thumbnails/gazon.jpg

  Nu när det gått en bit in på sommaren, måste du klippa din gräsmatta minst en eller två gånger i veckan för att den frisk och stark. Det doftar gott av nyslaget gräs i trädgården!

 • Den härliga sommaren är nu i full gång, du kan njuta av soliga dagar i din trädgård eller på din balkong och beundra alla vackra färger och blommor. Men du kan fortfarande plantera i juli månad om du vill.

 • org:/banners-teasers/Garden Tips/Thumbnails/snoeien2.JPG

  Beskärning är ett viktigt sätt att förbättra tillväxten och blomningen hos träd och buskar. Att beskära vid fel tidpunkt kan ge en negativ effekt. Vi nämner därför bara träd och buskar som går att beskära i juli månad.

 • Träd som har ett starkt savflöde tidigt på våren bör inte beskäras förrän bladen är fullt utvecklade, i annat fall kommer de att blöda. Vänta till juli eller senare innan du beskär avenbok, björk, lönn och valnöt.

 • org:/banners-teasers/Garden Tips/Thumbnails/Abutilon.jpg

  Kruk- och ampelväxter på terrassen ger dig mycket att glädjas åt i juli. De blommar vackert, och de kommer att fortsätta om du ger dem den omvårdnad de behöver, se till att de får tillräckligt med vatten och näring.

 • org:/banners-teasers/Garden Tips/Thumbnails/Vijver2.JPG

  Juli är den månad då dina dammväxter växer och frodas som bäst. Du kan också njuta av dina näckrosor i juli, eftersom de står i full blom!

 • org:/banners-teasers/Garden Tips/Thumbnails/geurtuin-tumbnail.jpg

  Grönsaker behöver mycket vatten under den varma julimånaden. Om de får för lite vatten kommer de alldeles säkert att gå i blom och bilda frö, vilket gör dem oätliga i de flesta fall och skulle vara slöseri med både din tid och ditt besvär.

Specialpris
Tulpaner 'Exquisit’
50% på din 2:a förpackning

från 124,00 kr