Trädgårdstips

Att skapa och underhålla trädgården är ibland ett ganska rogivande men knivigt jobb. Vi har över 65 års erfarenhet av planering, uppbyggnad och underhåll inom området trädgård! Vi vet (nästan) allt om blommor, växter och träd! Vi ger dig massor av tips och råd i våra artiklar!

Aktuellt just nu

  • Azalean blommar rikligt i många olika färger. Den är inte särskilt svårskött och speciellt den vintergröna rhododendron tar inte upp mycket plats, vilket gör att den passar mycket bra i små trädgårdar.

  • I april månad kan du börja sätta ut dina krukväxter på dagarna för att vänja dem vid utomhusklimatet igen. Men se upp, det kan fortfarande bli frost, så glöm dem inte ute!

  • De slående färgerna på vårblommande lökar är en glädje att se. Dessa vackra blommor bringar livet tillbaka i trädgården efter de tråkiga vintermånaderna. Här följer några tips på trädgårdsarbete i april för att hjälpa dig att få ut det mesta av din trädgård!

  • Beskärning är ett viktigt sätt att förbättra tillväxten och blomningen hos träd och buskar. Att beskära vid fel tidpunkt kan ge en negativ effekt. Vi nämner därför bara träd och buskar som går att beskära i april månad.