Trädgårdstips

Att skapa och underhålla trädgården är ibland ett ganska rogivande men knivigt jobb. Vi har över 65 års erfarenhet av planering, uppbyggnad och underhåll inom området trädgård! Vi vet (nästan) allt om blommor, växter och träd! Vi ger dig massor av tips och råd i våra artiklar!

Aktuellt just nu

  • I november månad finns det ännu mycket att njuta av i trädgården! Vintergrönskande blad, träd och buskar med vackert färgade bär och en del härligt höstfärgade löv sitter fortfarande och kvar och lyser upp den annars så grå tiden. Men det är hög tid för att göra trädgården i ordning för den stundande vintern!

    Det finns en hel del trädgårdsarbete att göra i november:

  • org:/banners-teasers/Garden Tips/Thumbnails/snoeien2.JPG

    Beskärning är ett viktigt sätt att förbättra tillväxten och blomningen hos träd och buskar. Att beskära vid fel tidpunkt kan ge en negativ effekt. Vi nämner därför bara träd och buskar som går att beskära i november månad.

  • org:/banners-teasers/Garden Tips/Thumbnails/planten-tumbnail.jpg

    November är den perfekta månaden att gå igenom din trädgård och göra eventuella förändringar som om- och nyplantering av perenner. Eftersom det (oftast) fortfarande finns värme kvar i jorden hinner nya plantor utveckla sina rötter innan vintern kommer.

  • Bakker ger dig de viktigaste trädgårdstipsen för november månad.