Trädgårdstips

Att skapa och underhålla trädgården är ibland ett ganska rogivande men knivigt jobb. Vi har över 65 års erfarenhet av planering, uppbyggnad och underhåll inom området trädgård! Vi vet (nästan) allt om blommor, växter och träd! Vi ger dig massor av tips och råd i våra artiklar!

Aktuellt just nu

 • org:/banners-teasers/Garden Tips/Thumbnails/snoeien2.JPG

  Beskärning är ett viktigt sätt att förbättra tillväxten och blomningen hos träd och buskar. Att beskära vid fel tidpunkt kan ge en negativ effekt. Vi nämner därför bara träd och buskar som går att beskära i december månad.

 • org:/banners-teasers/Garden Tips/Thumbnails/Vogeltje-winter.jpg

  December är vintermånaden när vi kan vänta oss den första rejäla kylan, beroende på var i landet du bor givetvis. Det är den sista chansen att göra något för att förhindra köldskador som t.ex. att täcka över känsliga växter.

 • org:/banners-teasers/Garden Tips/Thumbnails/besjes1.jpg

  I december är det dags att plocka fram juldekorationerna inför den festliga högtiden och återskapa den där mysiga julstämningen. I alla affärer finns det massor av färgglada julgranskulor, glitter och ljus.

 • org:/banners-teasers/Garden Tips/Thumbnails/Sneeuwpoppetjes.jpg

  I december känns det extra mysigt trots det kalla vädret, de få soltimmarna och att vi tillbringar den mesta tiden inomhus. Detta betyder dock inte att vårt behov av det gröna och ljuvligt doftande har blivit mindre. Lyckligtvis finns det vintergröna häckar, träd och andra växter som tillåter oss att njuta av detta. Här ger vi dig några tips för en ständigt vintergrön trädgård eller terrass och några tips om hur du kan använda naturen för att skapa en stämningsfull jul!

Specialpris
Hyacinter Mix

Produktinformation